Pohjois-Karjalan Numismaatikot ry.
 

 
Pohjois-Karjalan Numismaatikot ry.
 

Pohjois-Karjalan Numismaatikot ry.
Joensuu

infopk-numismaatikot.fi


Powered by Louhi
 

Numisilta Ilomantsissa 29.3.2017

P-K numikset järjesti 29.3 Ilomantsissa yhteistyössä Pogostan Sanomien kanssa lehden toimituksen tiloissa numismaattisen illan. Paikallislehti kutsui näyttävällä ilmoituksella asiasta kiinnostuneita kuulemaan rahojen keräilystä, Suomen rahahistoriasta ja myös rahojen arviointia oli luvassa kahvitarjoilun kera. Ja osallistuipa Yle Joensuukin tapahtumasta tiedottamiseen.
Numismaatikot otettiin lehden taholta avosylin vastaan ja tilaisuus olikin hyvin lämminhenkinen ja saimme niin lehden väeltä kuin paikalle saapuneilta ilomantsilaisilta paljon kiitosta niin Joukon pitämästä esitelmästä kuin muustakin keräilyyn liittyvästä informaatiosta ym.
Mutta oliko niin, että aihe oli liian etäinen pogostalaisille kun paikalle oli saapunut vaivaiset seitsemän asiasta kiinnostunutta vai mistä kyse. Vastaavaan tilaisuuteen syksyllä Lieksassa saapui sentään viitisenkymmentä vierasta.
Mutta väen vähyydestä huolimatta katson tilaisuuden onnistuneen ja näitä kannattanee järjestää jatkossakin.
Suuret Kiitokset Pogostan Sanomien Leilalle että mahdollistit tilaisuuden pitämisen ja otit meidät niin lämpimästi vastaan.


Timon esille tuomat kohteet kiinnostivat kävijöitä.

Mika Räty toi näytille ukkinsa vuonna 1927 saaman kunniamerkin ja siihen kuuluvan kunniakirjan.

Liisa Sorjonen on taasen kovin kiinnostunut kuulemaan, minkälaista arviota saa Timolta näytille tuomistaan vanhoista rahoista.