Henkilövaihdoksia yhdistyksen hallinnossa

7.11.2017 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin yhdistyksen hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi kiteeläinen Tuomo Flinkman nykyisen Jouko Hirvosen ilmoitettua jättäytyvänsä sivuun puheenjohtajuudesta. Tuomo on toiminut aiemmin hallituksen jäsenenä ja samalla sen toisena varapuheenjohtajana. Hänen sijalleen hallitukseen uudeksi jäseneksi valittiin Anssi Kukkonen. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä allekirjoittanut Matti Virrantalo jäi pois ja sijaan valittiin Markus Ruotsalainen.
Hallituksen jäseninä 2018 alkaen ovat Flinkmanin puheenjohtajuuden lisäksi Timo Ruotsalainen, Martti Puustinen, Heikki Arppi, Mauno Saarelainen, Mika Ruotsalainen, Juha Pöllänen, Anssi Kukkonen ja Markus Ruotsalainen.
Toivotan uudelle puheenjohtajalle ja uudistuneelle hallitukselle menestystä ja aktiivista toimintaa yhdistyksen parhaaksi.
Matti