Yhdistyksellämme varsin vilkasta toimintaa

Tässä näin huhtikuun lopulla on tullut mietittyä tätä kevään toimintaamme. Jäsenistömme halusi viime syksynä ja keväällä huutokauppoja ja muuta toimintaa. Tammikuun kerhoillassa oli esitelmän pitäjän Joensuun ilmailukerhon puheenjohtaja Rauno Suhonen, joka esitelmöi aiheesta lentosotatoiminta Joensuun alueella, esitys oli varsin mielenkiintoinen.
Helmikuulla Petri Makkonen esitteli yhtä keräilyharrastustaan Tilley ja Petromax öljylamppujen historiaa ja kokoelmiaan. Öljylämputhan olivat maaseudun pimeänajan valonlähteenä vuosikymmeniä, vielä 70-luvullakin.

Ruotsalaisen Timo on jokaisessa kerhoillassamme kertonut ja näyttänyt omia keräilyalueitaan.

Huutokauppoja yhdistyksemme sihteerin Matti Virrantalon ansiosta kolmena kerhoiltana ja vielä yksi 5.5. on Kiteellä. Kiteellä tutustutaan ennen huutokauppaa paikalliseen Maakauppa-museoon.

Rääkkylän Osuuspankilla oli yhdistyksemme esittelytilaisuus ja Rahojen arviointi tilaisuus, jossa oli yleisökin yli 30 henkilöä ja rahojen arviointeja suoritettiin 17 henkilölle, Kerhomme kokeneet arvioijat Timo Ruotsalainen, Teemu Kortelainen, Ahti Ilvonen ja Jouko Lappalainen olivat siis hyvin työllistettyjä

Aktiivisesti yhdistyksemme tiedoituksia seuranneilla oli mahdollisuus päästä vierailulle ja tutustumaan Suomen Rahapajan toimintaan, yhdistyksestämme yli 10 henkilöä oli matkalla mukana.

Yhdistyksemme oli myös edustettuna Keski-Karjalan messuilla, jossa oli myös  pienimuotoista rahojen arviointeja Jouko Lappalaisen toimesta.Tämän mahdollisti Kiteen perinne yhdistyksen puuhamies, varapuheenjohtajamme Tuomo Flinkman.

Samoin olimme esittelemässä toimintaamme Outokummussa Rotary-klubin pyytämänä. Samoin on tämä ns. RajanRaha lehden "toimituskunta" ollut aktiivinen ja kirjoituksia on toukokuun numeroon tullut niin paljon, että osan joudumme siirtämään jo syksyn numeroihin.
Kiitokset kaikille aktiivisille jäsenillemme ja toimijoillemme..