TERVEISIÄ TÄMÄN VUODEN ENSIMMÄISESTÄ KERHOILLASTA !

Yhdistyksen hallitus piti nyt järjestäymiskokouksen. Valittiin varapuheenjohtajat, ensimmäisenä varapuheenjohtajana ja meklarina jatkaa Timo Ruotsalainen ja toisena Tuomo Flinkman. Sihteerinä, jäsenrekisterinpitäjäna ja huutokaupanhoitajana jatkaa tuttu ja turvallinen Matti Virrantalo. Huutokaupan toimitsijoina toimii koko yhdistyksen hallitus. Kirjanpitoa asioita 2015 alkaen hoitaa tilitoimisto Tili-Satu Oy. Mauno Saarelainen hoitaa vuoden 2014 tiliasiat.
 Euroaapisen valmistelijana toimii Teemu Kortelainen ja Juha Pöllänen ja avustajana hallitus ja Oulun yhdistyksen arvioijat antavat omat arvionsa. muita tarvittavia toimikuntia/toimijoita valitaan sitten myöhemmin tarpeen mukaan. Nämä asiat ovat luettavissa myös osiossa yhdistys/toimihenkilöt.

Ensimmäinen vuoden kerhoilta oli myös 13.1.2015  Kerhoillassa luennoi Joensuun Ilmasilta ry:n puheenjohtaja Rauno Suhonen. Rauno piti todella hyvän luennon ja rentoon tyyliinsä ilman papereita. Mies todella osaa ja tietää ja on perehtynyt asiaansa parhaiten suomessa.
 Lentosotatoiminta Joensuun seudulla oli vilkasta. Joensuun seutuhan oli Suomen suurin sodanaikainen
 lentotoimintakeskus, koneita oli  yli puolet kaikista käytössä olleista pommitus ym koneista. Koneita täällä oli noin 120, suomen koko lentokone kanta hieman yli 200 kpl. Joensuun seudulla oli 4 lentokenttää, joista pari oli jääkenttiä. Minulle oli tämä ainakin uutta tietoa, että Pyhäselän järven pinta oli noin 2 metriä alempana kuin nykyään. Lentokenttänä toimi mm Joensuun Linnunlahdelta höytiäisen kanavalle ylettyvä leveä hiekkaranta.
 Eikö olisi hienoa tänäkin päiväanä jos meillä olis kaupungissa sellainen kilometrien mittainen biitsi, eikä kaislikkona ja mutapohjana kuin nykyään.
 Voin sanoa, että jos olet kiinnostunut historiasta niin paljon jäit vaille, kun Raunon esitelmää et ollut kuuntelemassa.
 Rauno möi  kahta aiheista kirjoittamaansa kirjaa edulliseen jäsenetuhintaan, ostajia oli jonoksi asti. .
 .
 Muistutuksena, että meillä on vuoden ensimmäinen huutokauppa tiistain 20.1.2015 ja huutokauppa luettelon saat tulostettua huutokauppa palkista. kohteita on runsaasti yli 280 kpl joten myytävää ja ostettavaa riittää.
 Paksut ja rahakkaat pussit mukaan.
 Tunnelmä kerhoillassa oli lupsakkatunnelma, kiitokset kaikille osallistujille.
 .
 terveisin puheenjohtaja Martti.