Syksyn ensimmäinen Kerhoilta

Hyvä kerhomme jäsenet.
Valitettavasti Tuurin kyläkauppaan suunniteltu kerhomatka jäi tekemättä vähäisen osallistuja määrän takia. Oliko matkan kohde väärä vai ajankohta väärä?
Syksyn ensimmäinen kerhoilta pidettiin tiistaina 1.9. Kerho illassa oli esitelmän pitäjänä yhdistyksemme jäsen Jouko. Jouko piti esitelmän
Ksirofilia keräilystä, Ksirofilia oli meille kaikille täysin tuntematon keräily alue. Ksirofilia on partakoneen terien ja niiden käärepaperien ja teroituslaitteiden keräilyä.
Jouko tunsi alueen todella hyvin ja esitteli runsasta valikoimaansa. Tämän keräilyn harrastajia on vain yhdenkäden sormin laskettavissa suomessa.
Kerhoillassa oli yhdistyksen sihteerillä myynnissä uusia Eurokerääjän aapisia, kolmas painos. Kerhoillassa käsiteltiin myös lokakuun alussa ilmestyvää RajanRaha lehteä ja toivottiin
jäseniltä aktiivisia esityksiä lehden sisältöön.
liitteenä muutamia kuvia kerhoillasta
Hyvää syksyä ja aktiivista keräilysyksyä
Martti P