Kiteellä kerhoilta ja huutokauppa 3.5.16

Alku vuosi on mennyt nopeasti ja kerhoiloissa väkeä vaihtelevasti. Helmikuulla oli yksi huutokauppa, mutta taisi olla vain pari ostajaa ja toiset vain oli kuunteluseurassa. Onko meillä ollut väärää tavaraa myynnissä vai hinnoissa vikaa vai kaikilla on jo kansiot täynnä. Tätä on sihteeri Matin kanssa pohdittu. Yritimme järjestää parille paikkakunnalle rahojen arviointi tilaisuuksia, muttei tainnut intoa riittää. Jos kerhomme jäsenet olette toisissa yhdistyksissä jäseninä tai toimijoina niin kyselkää onko teillä tarvista tai intoa, jos tulisimme yhdistyksiinne esittelemään yhdistystämme ja järjestettäisimme rahojen arviointi tilaisuuden.

Kiteellä perinteinen kerhoilta tiistainen 3.5.16  ja huutokauppa. Ennen kerhoiltaa tutustuminen Kiteen museoon klo 17.00. Kiteen museossa on mielenkiintoinen
Kiteeläisen Nightwish-yhtyeen museo-osasto.
Toukokuun 14 ja 15 päivä on Kesälahdella messut ja olemme mukana todennäköisesti Kitee-Seuran osastolla. Siellä on yhdistyksemme esittely ja rahojen arviointi tilaisuus.
Pienimuotoisen kesäretken teemme Ylämyllylle.  Kesäkuun 7. päivä tiistaina klo 18.00 tutustutaan tähän Myllynautot automuseoon ja kahvit juodaan Ylämyllyn shellillä ja sitten kesäviettoon.
Tervetuloa näihin tapahtumiin.
terveisin puheenjohtaja.