kerhoiltaa ja huutokauppaa 17.2.2015

Jäsenistöltämme ja RajanRaha lehden lukijoita on tullut myönteistä palautetta tästä kevään ensimmäisestä lehdestä. Monet olivat mielissään monipuolisesta kirjoittelusta sekä runsaista kuvista lehdessämme. Tämä kannustaa meitä lehdentekijöitä yhä parempiin suorituksiin. Samoin on kirjoittajakuntamme hieman laajentunut mm. Tarman Heikki on lupautunut kirjoittamaan meille sopivista asioista ja Otso Nygren kirjoittaa lisää Eversti Kivikon kunniamerkeistä.
Vinkkejä ja haastattelujen kohteita otamme mielellämme vastaan teilä jäseniltämme. Samoin voitte vinkata meille tai suoraan teidän yhteityökumppaneillenne, yrittäjille ja kauppiaillenne, että pienen kannatusilmoituksen Rajan Raha lehteen voisivat antaa. Puhutte asian valmiiksi kohteellenne ja allekirjoittanut tai Ruotsalaisen Timo hoitaa sitten lisäyhteydet. Meidän toimintamme laajuus on juuri aina rahasta kiinni.
Tiistaina 17.2. oli taas huutokauppailta. Kauppa kävi kohtuullisen hyvin, huutajia olisi voinut olla vaikka enemmänkin. Nyt huutokauppa kohteena oli runsaasti eurokolikoita 1c-2 €  ja 2 € erikoiskakkosia sekä Mdarghin allekirjoittamia seteleitä. Kaikilla tais olla näitä rahoja kokoelmat täynnä tai sitten eurot ei meidän jäsenistöä kiinnosta.. Vanhat markka setelit, ennen sotia ja sotien jälkeiset setelit olivat kysyttyjä. Kiteeltä oli taas nuorisojäseniä mukavasti mukana. Poikien toivomuksena oli näitä markkaseteleitä huutokaupan kohteiksi lisää. Kannattaa antaa myyntiin kaikenkuntoisia seteleitä mutta järjestäjien toivomuksena olisi kohtuullisesti hinnoiteltuna ja varovaisesti eli oikein luokiteltuna.. Kyllä huutokaupassa markkinahinta löytyy. Kenellä jäsenellä on näitä myytäväksi asti niin eikun Matille vaan seuraavaan huutokauppaan myytäväksi. Huutokauppan kohteiksi haluasimme mielellämme myöskin rahojen lisäksi erilaisia ja erialueiden keräilykohteita muutamia.
hyvää kevättä ja hyvää aikaa harrastuksemme parissa.
terv. martti p