Hyvät jäsenet ja ystävät

Vuoden viimeinen kerhoilta ja huutokauppa on pidetty. Tämä kaksivuotinen puheenjohtajan pesti lopuillaan.

MIelestäni olen nyt jotenkuten onnistunutkin ainakin osittain tässä tehtävässsä. Valitettavasti on jäseniämme eronnut yhdistyksestämme erilaisista syistä.
Kiitos yhdistyksemme sihteerille Matti Virrantalolle sekä muillekin hallituksen jäsenille.

Euroaapisen menestys oli hyvä ja jopa yhdistyksellemme taloudellisesti kannattava. Painosmäärä olisi saanut olla suurempi. Jatkossa tietysti seuraava painos on kiinni Teemu Kortelaisesta. Ilman Teemun suurta työpanosta ei olisi koko euroaapista. Tämä Euroaapinen on ainutlaatuinen jopa euroopan mittakaavassa. Kiitokset Teemulle ja Oulun avustajille.

Rajan Raha lehtikin on onnistunut neljä lehteä vuodessa hyvin.
Vastaavana toimittaja Kari Tahvanainen on onnistunut kasaamaan mielenkiintoisen lukupaketin ja onneksi nämä toimittajatkin
Tuomo Flinkman  ja Heikki Arppi  ovat kirjoittaneet  ja  löytäneet mielenkiintoisia aiheita. Ruotsalaisen Timolta on löytynyt aina mielenkiintoisia matkakertomuksia.
Me muut amatöörit siten olemme olleet avustamassa kuka mitenkin. Kiitos kaikille.

Eihän tässä mitään testamenttia kirjoitella, mutta pohdittavaksi. Meidän yhdistyksemme nettisivut ovat olleet jäseniemme keskuudessa liian vähäisessä käytössä,
jottain mielenkiinnon lisäämiseksi pitäis varmaaankin tehdä. Jokaisella joka on kirjautunut käyttäjäksi on ollut oikeus kirjoitella sinne. Tässäpä Joukollekin hivenen mietittävää.

Jos yhdistyksemme nettisivut eivät kiinnosta niin on mahdollisuus kirjautua facebook-sivustoille. Eli facebook/Pohjois-Karjalan Numismaatikot. Siellä olis oiva mahdollisuus kirjoittaa ajatuksia yhteisesti pohdittavaksi.

Huutokaupat ovat jonkinlaisia probleemoita miten näitä jatkosssa kasataan?. Tämä huutokauppojen kokoamien on jäänyt Matin hartioille. Mitä pitäis olla myynnissä ja mihin hintaan että edes 50 % tarjolla olevista tulis huudettua

Ei tässä nyt vielä hautaan mennä, vaan tulen jatkamaan yhdistyksen hallituksen jäsenenä aktiivisesti ja tulen auttamaan uutta puheenjohtajaa Jouko Hirvosta aina tarpeen mukaan.

Onnea ja työintoa Joukolle tässä numismatiikka yhdistyksemme vetämisessä.

Kiitoksia kaikille yhteistyöstä
Hyvää Joulua ja keräilyrikasta Uutta Vuotta