Kerhoilta ja huutokauppa 20.1.2015

Vuoden toisessa kerhoillassa oli huutokauppa. joka meni putkeen ja hyvin. Matti Virrantalon loistavan esityön ansiosta kaikki meni hienosti.

Kommentti:

Lähettänyt Ke, 01/21/2015 - 22:05 käyttäjä tflinkman

Virrantalon Matti ansaitsee todellakin suuret kiitokset huutokauppajärjestelyistä. Ti 20.1.-15 ilta osoitti, että huutokaupat ovat kerhoiltojen sokeri, jos mittarina käytetään kerholaisten määrää. Huutokauppakohteita oli tarjolla ennätysmäärä ja huutojakin kertyi yli odotusten. Hieno asia oli sekin, että tieto huutokaupasta oli kiirinyt nettisivujen välityksellä myös kerhon rajojen ulkopuolelle. Tästä osoituksena kirjallisesti jätetyt tarjoukset.
  Seuraava huutokauppa etenee ilman "alkukankeuksia", onhan Matilla nyt sormituntumaa huutokauppakoneenkin kanssa. Ja jäsenet! Nyt kokoamaan uusia/vanhoja kohteita helmikuun huutokauppaan.