Puheenjohtajan palsta

Hyvät jäsenet ja ystävät

Vuoden viimeinen kerhoilta ja huutokauppa on pidetty. Tämä kaksivuotinen puheenjohtajan pesti lopuillaan.

MIelestäni olen nyt jotenkuten onnistunutkin ainakin osittain tässä tehtävässsä. Valitettavasti on jäseniämme eronnut yhdistyksestämme erilaisista syistä.
Kiitos yhdistyksemme sihteerille Matti Virrantalolle sekä muillekin hallituksen jäsenille.

6.9. kerhoilassa Jukka Vesterinen

Jukka Vesterinen piti todella mielenkiintoisen esitelmän humoristisesti Saimaan kanavan historiasta ja rusain kuvin. Kuka ei ollut paikalla jäi
todella paljosta vaille.

Kiteellä kerhoilta ja huutokauppa 3.5.16

Alku vuosi on mennyt nopeasti ja kerhoiloissa väkeä vaihtelevasti. Helmikuulla oli yksi huutokauppa, mutta taisi olla vain pari ostajaa ja toiset vain oli kuunteluseurassa. Onko meillä ollut väärää tavaraa myynnissä vai hinnoissa vikaa vai kaikilla on jo kansiot täynnä. Tätä on sihteeri Matin kanssa pohdittu. Yritimme järjestää parille paikkakunnalle rahojen arviointi tilaisuuksia, muttei tainnut intoa riittää.

Hyvää Uutta Vuotta

Hyvää ja keräilyrikasta Uutta Vuotta.
5.1.16 pidämme kerhoillan vaikkakin on loppiaisen aattoilta.
terv pj

Hyvää joulua ja keräilyrikasta Uutta Vuotta 2016 !

Kiitokset kaikille jäsenillemme ja RajanRaha-lehden lukijoille, kannattajajäsenille ja ilmoittajille !
Uusi vuosi ja uudet kujeet, elikkä toivomuksia, uusia ehdotuksia ja vinkkejä otetaan vastaan mielellään.
terveisin
Martti

Vuosikokokouksesta

Kiitokset luottamuksesta
terv. martti p

KERHOILTA TIISTAINA 15.9.

Kerhoilta oli normaalisti tiistaina rahanvaihto ja Ruotsalaisen Timon mm. Thaimaan-specimen kokoelmiin tutustuen. Ja Timo kertoili Katajan "pääfani" matkastaan Ranskaan. Timo oli kiertänyt kirpputoreja ja useita rahakauppoja ja rahakauppiaita. Timon keräilykokoelmiin kuuluu mm. rautaiset vanhat silitysraudat, joita oli tarttunut matkaan paljon ja jopa apukantajia pitänyt olla mukana. Puheenjohtaja löysi myös Tallinnasta lisää Timon kokoelmiin. Tästä liitetään kuvan myöhemmin tähän kertomukseen.

Syksyn ensimmäinen Kerhoilta

Hyvä kerhomme jäsenet.
Valitettavasti Tuurin kyläkauppaan suunniteltu kerhomatka jäi tekemättä vähäisen osallistuja määrän takia. Oliko matkan kohde väärä vai ajankohta väärä?
Syksyn ensimmäinen kerhoilta pidettiin tiistaina 1.9. Kerho illassa oli esitelmän pitäjänä yhdistyksemme jäsen Jouko. Jouko piti esitelmän
Ksirofilia keräilystä, Ksirofilia oli meille kaikille täysin tuntematon keräily alue. Ksirofilia on partakoneen terien ja niiden käärepaperien ja teroituslaitteiden keräilyä.

Syksy tulla jollottaa.

Sivut